Aanleiding

Mijn avontuur begon tijdens een training bij Schoevers waar naar de VA school werd verwezen. Mijn interesse was al snel gewekt. Virtueel assistent: een toekomstbestendig beroep, meer balans en regie voor mezelf. Dit klonk als muziek in mijn oren. Ik heb vervolgens de training: “Start een succesvolle business als VA” gevolgd.

Even voorstellen

Ik ben Anke Vargas Quevedo-Geurts. Getrouwd met Armando en de gelukkige moeder van 3 gezonde kinderen: Diego, Elisa en Carmen. Na een fijne jeugd in Ewijk woon ik inmiddels alweer ruim 25 jaar in het mooie Brabantse Boekel. Naast mijn eigen onderneming als virtueel assistent ben ik sinds 2019 ook werkzaam als directiesecretaresse bij GGZ Oost Brabant. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar bij het Radboudumc gewerkt als managementassistent.

 

Wat kun jij van mij verwachten?

  • Doorzettingsvermogen: ik stop pas wanneer het gevraagde resultaat behaald is;
  • Flexibel: ik pas me gemakkelijk aan een veranderende situatie aan;
  • Verantwoordelijk: ik zorg dat jouw gestelde doelen behaald worden;
  • Creatief: door mijn creativiteit komen jouw ideeën tot leven.

Waar word ik blij van?

Jouw ontzorgen. Zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Plannen en organiseren. Creatief bezig zijn. Verder kan ik enorm genieten van een wandeling door de bossen, al fietsend genieten van de natuur, gezellig op een terrasje zitten met vrienden en studeren om zo weer nieuwe dingen te leren. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd zakelijk te tekenen.